Loading...
Pigmentverkleuring

Pigmentverkleuringen zijn afwijkingen in de huid en zijn vaak ontsierend

Pigmentvlekken en melasma

Bij pigmentatie heeft pigment zich in de huid opgehoopt

Iedere huid heeft pigmentcellen, de een meer dan de ander, maar deze cellen zijn verantwoordelijk voor het bruin worden als de huid in aanraking komt met zonnenstralen. Het is een beschermingsmechanisme van de huid tegen UV-licht. Maar wat als er een verstoring plaats vind in deze cellen, en ze klonteren daardoor samen? Dan ontstaan er pigmentvlekken. Deze verstoring kan oa. ontstaan door hormonale schommelingen, medicijn gebruik, opgebouwde UV schade, of door een celdeling die niet meer helemaal vlekkeloos verloopt als we ouder worden.

Een goede conditie is van groot belang voor een gevoelige huid. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden binnen mijn huidinstituut. Omdat geen huid het zelfde is maak ik graag advies op maat.

Pigmentvlekken zitten in verschillende lagen van de huid en hoe diep het zit is lastig te zeggen. Het is niet te zien in welke laag de verstoring zit, daarom is het moeilijk te behandelen. Toch zijn er voldoende mogelijkheden om pigmentvlekken te “verbleken”. Dit doen we door de “pigment ophoping” te verwaaieren binnen de huidlaag, waardoor deze minder zichtbaar wordt.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een intake gesprek zodat we de mogelijkheden voor u kunnen bepalen.

behandelingen tegen pigmentverkleuring
MAAK METEEN ONLINE EEN AFSPRAAK
Maak een afspraak
Vragen? Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

* Houdt u er rekening mee dat gereserveerde tijd, die niet 24 uur van te voren is geannuleerd, in rekening wordt gebracht?

The best thing for your skin is your smile.

Bel: 0318-552324, of maak meteen online een afspraak

Maak een afspraak