Loading...
Over huid2.0

U wilt de beste zorg voor uw huid, het is tenslotte niet alleen het grootste orgaan, het is ook uw visitekaartje.

Over instituut voor huidverbetering Huid2.0

Uw huid in balans

Ik geloof dat een mooie huid niet alleen van buiten af te bereiken is. De opbouw van de huid heeft vele overeenkomsten met de opbouw van de darmen. Als de darmen in balans zijn, zal de huid dat ook zijn. Als u ziek bent geweest, is dat ook vaak te zien aan uw huid. Een mooie huid is een huid die in balans is. Om balans te bereiken is een combinatie van verzorging, goede voeding en een gezonde leefstijl nodig.

Uw huid verdient behandeling op maat

Uw huid is uniek en heeft behoefte aan een op maat gemaakte behandeling. Daarom behandelt huid2.0 huidwensen en problemen doeltreffend en met ingrediënten die werken in harmonie met uw huid, afgestemd op uw huidtype- en behoefte. De combinatie behandeling, voeding en verzorging is een unieke manier om de huid effectief te verbeteren. Dat doen we samen met u.

Van rimpeltjes tot acné

Huid2.0 biedt effectieve oplossingen voor de meest uiteenlopende huidproblemen. Van het behandelen van acné tot verminderen van lijntjes en verstevigen van de huid.

Voeding en supplementen

Als gediplomeerd orthomoleculair huidspecialist begeleid ik mensen om de juiste balans te vinden tussen voeding en verzorging voor een probleemloze, vitale en stralende huid. Een gezonde levenstijl is essentieel voor het verkrijgen of behouden van een mooie, stralende huid en dat geldt zeker voor gezonde voeding. Als orthomoleculair huidspecialist kan ik u adviseren en begeleiden om gezond en gevarieerd te eten.

Next level skincare

Next level skincare van Huid2.0 zijn een aantal effectieve behandelingen voor specifieke huidproblemen zoals b.v LED therapie en Microneedling. Met de modernste apparatuur en de meest effectieve producten behalen we uitstekende resultaten.

instituut voor huidverbetering veenendaal schoonheidssalon veenendaal hester overeem schoonheidsspecialist

The best thing for your skin is your smile.

Klaar voor de beste huid van uw leven? Bel: 0318-552324, of stuur een whatsappje via onderstaande button.

Whatsapp

Boek nu!