Loading...
merken

Huid2.0 werkt met diverse merken zodat er voor elk huidtype een passend product is

Merken waarmee ik werk

Huid2.0 werkt met diverse merken zodat er voor elk huidtype een passend product is

Alle producten zijn parabenen vrij en niet op dieren getest. Elk merk heeft zijn eigen filosofie en allen passen ze binnen Huid2.0.

logo Murad

Dr. Murad

Het langst werk ik met Murad. Een Amerikaanse apotheker en dermatoloog, die tegen veel huidproblemen, veroorzaakt door verkeerd cosmetica gebruik, aanliep. Hij heeft daarom zijn eigen merk op de markt gebracht met zijn eigen filosofie.

Een mooie huid komt ook van binnen uit. De balans in een huid komt door verzorging, treatments, de juiste voeding en lifestyle. Deze pijlers ondersteunt Huid2.0.

Dr. Murad gelooft in een sterke verbinding tussen lichaam, geest en huid. Deze verbinding noemen we Connected Beauty.

U zult deze filosofie ook ervaren in mijn instituut.

Alle producten bevatten een combinatie van drie soorten ingrediënten; hydratoren, ontstekingsremmers en antioxidanten. Deze formule komt terug in elk product om een huid gezonder te maken:

  • Hydratoren: deze ingrediënten verbeteren het vermogen van de huid om water aan te trekken en vast te houden.
  • Ontstekingsremmers: deze bestanddelen hebben de eigenschap de huid te verzachten en te kalmeren.
  • Antioxidanten: hierdoor is Murad in staat een geheel nieuw niveau van bescherming tegen cel beschadiging aan te bieden.
logo Cell Fushion

Cell Fusion C

Dit merk is uitermate geschikt voor een huidbarrière die in het verleden schade heeft opgelopen en daarom nu heel gevoelig is. Dit merk repareert uw huid echt waardoor het niet alleen prettig aanvoelt, maar ook de huid minder gevoelig maakt. Het merk komt uit Korea. Daar is Cell Fusion alleen op recept van de dermatoloog verkrijgbaar. In Nederland werken veel dermatologen en huidtherapeuten met dit merk.

De producten van Cell Fusion C herstellen de huidbarrière waardoor de huid een betere weerstand krijgt en dus ook weer beter tegen invloeden van buitenaf kan. Dit herstel wordt gerealiseerd door de speciale nanotherapie die is toegepast in de producten van Cell Fusion C.Met de speciale lijn voor roodheid kan de couperose/rosasea huid tot rust gebracht worden. Met de lijn voor een (extreem) droge, exzeemhuid die jeukt en schilfert is Cell Fusion DE oplossing. 

Deze lijnen zijn heel mooi te combineren met behandelingen van de So-Up en micro needling.

Céll Fùsion C biedt een complete serie van huidverbeterende producten ter ondersteuning van huidverbeterende behandeling

logo Genosis

Genosys

Genosys biedt ‘s werelds beste microneedling apparatuur, klinische huidverzorgingsproducten en speciale treatment kits.

Genosys maakt geen gebruik van gewone microneedling, maar maakt gebruik van het unieke disneedling treatment. Dit is te combineren met alle cosmeticamerken. Bij Huid2.0 raden we aan dat je de producten van Genosys zelf aanschaft of dit in combinatie met de producten van Murad doet. Het disneedling heeft de volgende voordelen:

  • Meer resultaat en veiligheid: door de innoverende microneedling rollers kunnen wij jou verzekeren van resultaat en een veilige behandeling.
  • Minder pijn: door de diamantvorm van de naalden zorg je ervoor dat de ontvanger van de behandeling minder pijn ervaart. Microneedling is niet geheel pijnloos maar maakt het door de diamantvorm dragelijk.
  • Hoger resultaat met minder trauma: door de complete treatment die we bieden bij Huid2.0 kunnen we een hoger resultaat bieden. Omdat deze complete treatment kortere naalden heeft, zal de huid met minder trauma een beter resultaat bereiken.
  • Betaalbaar: doordat de treatments in balans staan met het resultaat zijn de microneedling behandelingen betaalbaarder dan dat ze vroeger waren.

Bij sommige huidproblemen bieden wij jou de mogelijkheid om naast een gezichtsbehandeling ook voor een microneedling behandeling te gaan met het product Genosys. Hierbij kunnen wij een nog beter resultaat bereiken.

logo Beautysupps

Beauty Supps

Beauty Supps is een ondersteunende supplementenlijn die door ingrediëntsamenstelling een gerichte focus op de gezondheid, de huid en de vitaliteit heeft.

Beauty Supps is ontwikkeld door een Nederlands team met o.a. een voedingsmiddelentechnoloog en een medisch bioloog. Dit team volgt de wetenschappelijke onderzoeken die overal ter wereld worden gedaan zeer nauwgezet en doen binnen hun organisatie zelf ook onderzoek naar ingrediënten en hun werking.

Veilige supplementen

Er is bewust gekozen voor productie in Nederland waardoor de controle op het gebied van hygiëne en zuiverheid van ingrediënten optimaal is. Daarnaast behoort de regelgeving in Nederland tot een van de strengste in Europa en kies je met Beauty Supps voor een veilige aanvulling op je dagelijkse voeding en huidverzorging.

The best thing for your skin is your smile.

Bel: 0318-552324, of maak meteen online een afspraak

Maak een afspraak