Loading...
Huid2.0 flits - nieuws en weetjes

1-11-2020
Sparkling Treatment

Voor € 99,00 inclusief een masker en peeling voor thuis! Verwen jezelf in de maanden november en december met deze exclusieve behandeling: de SPARKLING treatment! Direct afspraak maken! Geldig in de maanden november en december 2020.

9-4-2020
Spring treatment

De actie van mrt/apr 2020 is verlengd! Boek een kuur van 7 behandelingen en ontvang de 8e gratis. Ondersteund je activiteiten in de sportschool, waardoor sneller resultaat. Actie is verlengt t/m mei 2020. Direct afspraak maken: https://tinyurl.com/yxgntylr

3 januari 2019
Sepai Treatment

SEPAI kennismakingsbehandeling t.w.v. € 135,00 inclusief een gratis masker t.w.v. € 87,50! Maak in de maand januari en februari 2020 gebruik van deze prachtige actie! Direct afspraak maken: https://tinyurl.com/yxgntylr

1 november 2019
Sparkling Treatment

Maak in de maand december 2019 gebruik van deze prachtige actie! Verwen jezelf met de SPARKLING TREATMENT! Deze sparkling treatment heeft alles wat jij nodig hebt om te glinsteren gedurende de feestdagen. De sparkling treatment bevat de volgende behandelingen: gezichtsbehandeling, bindweefselmassage, radiofrequentie en een luxe masker. Inclusief een PRACHTIG KERSTCADEAUTJE die jij t.w.v. € 15,00 zelf mag uitzoeken! Normaal betaal je € 258,00 nu € 155,00! Direct afspraak maken: https://tinyurl.com/yxgntylr

1 oktober 2019
Twee halen = ....

Maak in de maanden oktober en november 2019 gebruik van deze prachtige actie! Bij aankoop van twee producten ontvang jij een cadeautje van Huid2.0! Je kunt zelf kiezen welk cadeautje je wilt ontvangen aan de hand van de producten die jij koopt. Bij aankoop van twee RETINOL producten ontvang jij de Murad Retinol Renewal Gift with Purchase cadeau! Bij aankoop van twee HYDRATATIE producten ontvang jij de Murad Hydro Glow Aqua Peel cadeau!

 

17 juli 2019
Wauw de Replenishing Multi-Acid Peel is uit!!

Deze 2-fasen-peeling is niet alleen een peeling maar ook direct een voeding, waardoor je huid niet uitdroogt en schilferig wordt, maar direct ook een voeding geeft aan je huid, waardoor deze een mooie glans krijgt en minder zichtbare lijntjes!! De Replenishing Multi-Aced Peel is krachtig genoeg om zichtbare restultaten te leveren, maar zacht genoeg om dagelijks gebruikt te worden. Je gebruikt het 's avonds na het reiningen. Wat een mooi product!

12 juli 2019
Eindelijk iets tegen littekentjes

Deze nieuwe InvisiScar Resurfacing Treatment van Dr. Murad is een uniek product. Het is effectief voor iedere huid die last heeft van littekenvorming, en pak ook bv oude littekens en acneputjes aan. Na 8 weken is het resultaat zichtbaar.Het is niet allen geschikt voor een vette/gecombineerde huid, maar voor elke huid die (nog) te kampen heeft met littekentjes.

3 juni 2019
Maak kennis met de So-Up voor het gezicht!

Maak in de maanden juni en juli 2019 kennis met de So-Up Reloaded voor het gezicht!  Een perfecte behandeling voor de zomer! Normaal betaal je € 130,00, maar nu betaal je maar € 95,00! Maak direct een afspraak of neem contact met ons op! Meer weten over de So-Up Reloaded? Bekijk onze behandelingen!

7 mei 2019
Win mooie prijzen met t.w.v. €150,00

De komende periode zijn er mooie prijzen te winnen bij Huid2.0. Bij aankoop van een serum of peeling (stap 2) en een dag- of nachtcreme (stap 3) doe je mee met de tombola. De hoofdprijs is een Technoceutical serum ter waarde van €150,00. Je hebt altijd prijs.

20 februari 2019
Wauw, zie het resultaat en bekijk de actie!

Dit is het restulaat van 1x een behandeling Microneedling. Wil je blijvend dit restultaat, volg dan een kuur van 5 keer. Ontvang nu een gratis oogmaskers t.w.v. €55,00 bij het boeken van een kuur! Deze actie is geldig in februari en maart 2019

1 mei 2019
Zonder moeite een strakker lichaam?

Buik, billen en benen kunnen met een So-Up kuur worden behandeld om strakker te worden zonder sportschool of moeite. Door het afvoeren van afvalstoffen, bindweefselmassage en Radio frequentie in 1 behandeling te combineren behaal je het maximale restultaat. 

Boek nu 2 zones (buik, billen, bovenbenen voor of bovenbenen achter) en betaal geen €130,00 per zone, maar €85,00. Deze actie geld nog in de maand mei.

13 februari 2019
Nieuw van Murad- Prebiotica voor je huid

Het natuurlijk evenwicht van de huid is steeds vaker uit balans. Dit komt door invloeden van buitenaf of stress. Een huid is steeds sneller en vaker gevoeliger. Onderzoek toont aan dat de natuurlijke beschermlaag (flora en fauna van onze huid), vaak uit balans is. Daarom komt Murad met een reiniger met prebiotica. Deze prebiotica werkt net als in onze darmen herstellend op de huid en houdt het natuurlijk evenwicht van de huid in tact. Bijkomend voordeel is dat je met deze reiniger ook je ogen kan reinigen. De Prebiotic Mist zorgt ervoor dat je make-up perfect de hele dag blijft zitten. Een goude duo samen.

14 januari 2019
Masterclass Microneedling bij Huid2.0

Heb je last van pigment, acne, littekens, ja zelfs rosacea is te verbeteren met microneedling. Door deze intensieve training zijn we nog beter in staat om je te helpen met mooier ouder te worden. Het is een intensieve behandelmethode, waarbij met naaldjes kanaaltjes in de huid worden gemaakt. Door op de juiste diepte te werken, en daar de werkstoffen te brengen, kun je heel mooi restulaat behalen. Voor het mooiste (blijvende) restultaat is het aan te raden deze behandeling in een kuur van 4-6 behandelingen te volgen.

18 oktober 2018
Nieuw- Revitalixir Recovery Serum

Dit nieuwe 2-in-1 serum van Murad, het Revitalixer serum, is een gezichts- en oogserum. Dit vermindert zichtbaar stress-vermoeidheid, uitdroging, rimpels, donkere kringen en wallen onder de ogen. Dit is dus een echte must have voor iedereen!

1 oktober 2018
Geslaagde open dag

Op 28 september jl. vond de open dag plaats bij Huid2.0. Wat een geslaagde dag was het, de enorme opkomst, de aanwezigheid van Emiels kitchen en Susan Otten maakte de dag compleet. Heb je het gemist? En ben je nieuwsgierig? Neem dan contact op via info@huid20.nl en ik vertel je alles over de mogelijkheden van huidverbetering in combinatie met voeding en lifestyle.

10 sept 2018
Open dag Huid2.0, 28 sept. 2018

Kom op 28 sept 2018 van 16.00 tot 21.00 uur kennismaken met Huid2.0. Samen met Susan Otten van Balancinglife en Emilia van Emielskitchen wordt dit een gezellig evenement waar huidverbetering, lifestyle en gezonde voeding centraal staan! Meld je aan via info@huid20.nl

aug 2018
Murad's dorstlesser

Ook jouw huid heeft dorst! Ons lichaam heeft vocht nodig . Als we te weinig vocht binnen krijgen, zal het ook effect hebben op onze huid. De huid wordt doffer en droger. Voor een stralende huid is hydrateren een must! Nutrient- Chared Water gel is een Intensief hydraterende watergel vol met belangrijke voedingsstoffen om de huidbarrière te verstevigen en maximaal te hydrateren tot wel 5 dagen lang.

Uiteraard te verkrijgen bij Huid2.0!

mei 2018
nieuwe plannen!

Buiten aan het werk om de nieuwe plannen vorm te geven. #inspiratie #nieuweplannen #visiekalliste #nieuwe energie

The best thing for your skin is your smile.

Klaar voor de beste huid van uw leven? Bel: 0318-552324, of stuur een whatsappje via onderstaande button.

Whatsapp

Boek nu!