Loading...
Huid2.0 flits - nieuws en weetjes

20 februari 2019
Wauw, zie het resultaat en bekijk de actie!

Dit is het restulaat van 1x een behandeling Microneedling. Wil je blijvend dit restultaat, volg dan een kuur van 5 keer. Ontvang nu een gratis oogmaskers t.w.v. €55,00 bij het boeken van een kuur! Deze actie is geldig in februari en maart 2019

13 februari 2019
Nieuw van Murad- Prebiotica voor je huid

Het natuurlijk evenwicht van de huid is steeds vaker uit balans. Dit komt door invloeden van buitenaf of stress. Een huid is steeds sneller en vaker gevoeliger. Onderzoek toont aan dat de natuurlijke beschermlaag (flora en fauna van onze huid), vaak uit balans is. Daarom komt Murad met een reiniger met prebiotica. Deze prebiotica werkt net als in onze darmen herstellend op de huid en houdt het natuurlijk evenwicht van de huid in tact. Bijkomend voordeel is dat je met deze reiniger ook je ogen kan reinigen. De Prebiotic Mist zorgt ervoor dat je make-up perfect de hele dag blijft zitten. Een goude duo samen.

14 januari 2019
Masterclass Microneedling bij Huid2.0

Heb je last van pigment, acne, littekens, ja zelfs rosacea is te verbeteren met microneedling. Door deze intensieve training zijn we nog beter in staat om je te helpen met mooier ouder te worden. Het is een intensieve behandelmethode, waarbij met naaldjes kanaaltjes in de huid worden gemaakt. Door op de juiste diepte te werken, en daar de werkstoffen te brengen, kun je heel mooi restulaat behalen. Voor het mooiste (blijvende) restultaat is het aan te raden deze behandeling in een kuur van 4-6 behandelingen te volgen.

18 oktober 2018
Nieuw- Revitalixir Recovery Serum

Dit nieuwe 2-in-1 serum van Murad, het Revitalixer serum, is een gezichts- en oogserum. Dit vermindert zichtbaar stress-vermoeidheid, uitdroging, rimpels, donkere kringen en wallen onder de ogen. Dit is dus een echte must have voor iedereen!

1 oktober 2018
Geslaagde open dag

Op 28 september jl. vond de open dag plaats bij Huid2.0. Wat een geslaagde dag was het, de enorme opkomst, de aanwezigheid van Emiels kitchen en Susan Otten maakte de dag compleet. Heb je het gemist? En ben je nieuwsgierig? Neem dan contact op via info@huid20.nl en ik vertel je alles over de mogelijkheden van huidverbetering in combinatie met voeding en lifestyle.

10 sept 2018
Open dag Huid2.0, 28 sept. 2018

Kom op 28 sept 2018 van 16.00 tot 21.00 uur kennismaken met Huid2.0. Samen met Susan Otten van Balancinglife en Emilia van Emielskitchen wordt dit een gezellig evenement waar huidverbetering, lifestyle en gezonde voeding centraal staan! Meld je aan via info@huid20.nl

aug 2018
Murad's dorstlesser

Ook jouw huid heeft dorst! Ons lichaam heeft vocht nodig . Als we te weinig vocht binnen krijgen, zal het ook effect hebben op onze huid. De huid wordt doffer en droger. Voor een stralende huid is hydrateren een must! Nutrient- Chared Water gel is een Intensief hydraterende watergel vol met belangrijke voedingsstoffen om de huidbarrière te verstevigen en maximaal te hydrateren tot wel 5 dagen lang.

Uiteraard te verkrijgen bij Huid2.0!

mei 2018
nieuwe plannen!

Buiten aan het werk om de nieuwe plannen vorm te geven. #inspiratie #nieuweplannen #visiekalliste #nieuwe energie

The best thing for your skin is your smile.

Bel: 0318-552324, of maak meteen online een afspraak

Maak een afspraak