Loading...
Doffe of droge huid

Onder invloed van allerlei factoren kan onze huid het stralende uiterlijk van vroeger verliezen.

Doffe en futloze huid

Hoe kan ik mijn huid weer laten stralen?

Je mist je glanzende gezonde uitstraling van vroeger? Je vindt jezelf er een beetje dof en futloos uitzien? Zou je graag een frisser, glanzend ogende huid willen hebben? Het is niet zo gek dat je huid in de loop der jaren wat doffer wordt. Je wordt ouder en de celdeling verloopt wat trager. Het ontstaan van een doffe en/of futloze huid kent verschillende oorzaken. Stress, roken, medicijngebruik of slechte voeding kunnen hier oorzaken van zijn. Ook een huid die niet goed onderhouden of met verkeerde producten behandeld wordt kan er dof en futloos uit zien. Vaak heeft dit huidtype ook last van gerstekorreltjes rond de ogen of neuslippenplooi.

Door samen naar de oorzaak te kijken kunnen we meer balans brengen je huid en je huid laten stralen. Omdat geen huid hetzelfde is, maak ik speciaal voor jou een behandelplan op maat met de juiste verzorging en de juiste behandelingen, voedingstips en lifestijl tips als dit nodig is. Je start minimaal 2 weken voor de behandeling met de producten. Je huid went dan aan de werkstoffen in de producten zodat de behandelingen een beter resultaat geven. Door de juiste combinatie van huidvitamines helpen we de huid weer in een goede conditie te krijgen.

Zou je wel eens willen weten wat Huid2.0 voor jou kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek* zodat we de mogelijkheden voor u kunnen uitwerken.

Maak hier een afspraak voor een adviesgesprek

* een adviesgesprek is gratis bij start van het programma of aanschaf van de producten.

behandelingen tegen doffe of droge huid
Vragen? Meer weten?

Vul het contactformulier in of stuur een whatsapp, wij reageren zo snel mogelijk!

Whatsapp

* Houdt u er rekening mee dat gereserveerde tijd, die niet 24 uur van te voren is geannuleerd, in rekening wordt gebracht?

The best thing for your skin is your smile.

Klaar voor de beste huid van uw leven? Bel: 0318-552324, of stuur een whatsappje via onderstaande button.

Whatsapp

Boek nu!