Loading...
Blog 2.0

Wimperextensions versus natuurlijk wimpers met Revitalash!

Wimperextensions versus natuurlijk wimpers met Revitalash!

Wimperextensions versus natuurlijke wimpers met Revitalash

Onlangs kwam mijn dochter thuis met wimperextensions. Ik had het heel lang tegen gehouden, voor zolang  je dat kan bij een 20 jarige natuurlijk. Ze heeft van nature mooi lange wimpers en ik vond het zonde. Bang voor ontstekingen en voor het afbreken van haar eigen lange wimpers. Maar toegegeven bij set 2 (set 1 wat iets to much) had ze mooie volle wimpers op een redelijk natuurlijke manier.

Nu ben ik zelf ook gezegend met een paar mooie lange wimpers een veeg mascara en dan ben ik wel klaar. Maar eerlijk is eerlijk, het zou wel wat voller mogen. De wimpers van dochterlief gaven wel een sprekender koppie. Maar voor wie me een beetje kent weet dat ik nogal van natural houd en vooral niet goed ben in gedoe. Het is dus niets voor mij om daar zo stil met mijn ogen dicht te liggen. En 1x gaat nog wel, maar bijvullen is me al te veel gedoe elke 2-3 weken. Dus tussen de bedrijven door was ik altijd op zoek naar een oplossing voor dit probleem.

Het wimperserum van Revitalash!

Mijn leverancier van Murad, Sepai, Cell Fusion C en Genosys (van al mijn merken dus), kwam vorig jaar met Revitalash op de Nederlandse markt. Dat bleek de nummer 1 in wimperserums te zijn over de hele wereld. Nee, niet erg als je er nooit van gehoord hebt, dat had ik ook niet. 

Enigszins cynisch over de beloofde resultaten ging ik op advies van de leverancier toch aan de slag. Omdat zij er in geloven kreeg ik proefjes mee om het te gaan proberen. Het is echt niet moeilijk werd me verzekerd (ze kennen me daar inmiddels ook wel). ’s Avonds één streepje met het smalle kwastje in het midden van de wimperrand. Niet tegen de huid. Oke…. Niet tegen de huid, daar groeien toch juist de haartjes? Nee het serum verspreidt zich over de wimperhaartjes waardoor het gelijk ook een goede voeding geeft en zo het hele haartje voorzien wordt van het serum.  Er zit namelijk een complex in van BioPetine. Dat zegt jullie natuurlijk niets maar mijn hart als beauty professional maakt dan echt wel even een sprongetje van. Zo’n mooi ingrediënt staat echt voor resultaat!

Goed, het is wel even volhouden, zo’n wimper groeit niet idioot hard, maar na een maand zie je echt mooi resultaat. De wimpers waren (nog) langer en begonnen ook voller te worden. Nu is het een kwestie van 2-3 x per week het serum gebruiken voor onderhoud. Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe extra sterke en verzorgde wimpers.

Nog even terug naar dochterlief, zij kon door het coronavirus haar wimpers niet meer bij laten vullen en we hebben ze er toen af moeten halen (van wat over was). Haar wimpers hadden wel een knauw gekregen van de lijm. Ik heb haar toen snel mijn wimperserum van Revitalash gegeven en zij is nu begonnen met het verzorgen en voeden van haar wimpers en is erg tevreden over haar eigen natuurlijke wimpers, zelfs zonder wimperextensions!

Mascara en wenkbrauwen serum van Revitalash

Het serum maakt je wimpers natuurlijk niet donkerder. Maar gelukkig heeft Revitalash ook een fantastische mascara. De Double ended volume set.  Eén kant heb je een blauwe roller die de wimpers verzorgd en voor volume zorgt, je kunt meerdere laagjes aanbrengen. De andere kant heeft een zwarte roller, die de kleur geeft. Echt een top mascara  voor mooie volle wimpers.

Naast een wimperserum en een mascara zijn ze ook goed in het verzorgen van je wenkbrauwen. Met name wenkbrauwen die dunner zijn geworden door bijv. te veel epileren, of door het ouder worden, kunnen gestimuleerd worden om weer voller te worden met Revitabrow Advanced. Het stimuleert de haarfollikel die in slaap is gevallen en niet op eigen kracht nog haartjes produceert. Door deze personal trainer, gaat de haarfollikel weer aan het werk en zullen wenkbrauwen voller worden.

Kortom ik ben heel trots dat ik deze onwijs mooie producten mag verkopen in mijn praktijk. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem hier contact met ons op zodat ik je snel meer info kan sturen, hoe eerder je kan beginnen hoe sneller resultaat toch?

MAAK METEEN ONLINE EEN AFSPRAAK
Maak een afspraak
Vragen? Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

* Houdt u er rekening mee dat gereserveerde tijd, die niet 24 uur van te voren is geannuleerd, in rekening wordt gebracht?

The best thing for your skin is your smile.

Klaar voor de beste huid van uw leven? Bel: 0318-552324, of stuur een whatsappje via onderstaande button.

Whatsapp

Boek nu!