Loading...
Tijd voor jouw perfecte zomer lichaam!

Ondanks dat het misschien nu nog heel erg ver weg lijkt…. De zomer is er sneller dan je denkt…

Tijd voor jouw perfecte zomer lichaam!

Ondanks dat het misschien nu nog heel erg ver weg lijkt…. De zomer is er sneller dan je denkt… Kan jij niet wachten om weer in je bikini te liggen? Huh, dat heeft denk ik nog nooit iemand gezegd…! Ben jij weer angstig voor het bikini seizoen? Dat klinkt herkenbaar! Dus let goed op, want wij hebben een aantal tips opgeschreven die jou kunnen helpen naar jouw perfecte zomer lichaam! 

  • So-Up Reloaded: allereerst willen wij direct beginnen met een behandeling die wij aanbieden bij Huid2.0, dit omdat wij ervan overtuigd zijn dat deze behandeling voor prachtige resultaten kan zorgen. Deze behandeling zorgt namelijk voor een verstrakking en een verbetering van je silhouet. Perfect dus als je van je wintervetjes af wilt! Normaal betaal je € 130,00 per zone, maar nu (t/m 31 mei 2019) betaal je maar € 85,00 per zone!

  • Sporten: misschien een voor de hand liggende tip om te gaan doen, maar wel één van de beste tips die wij jou kunnen geven. Sporten in combinatie met bijvoorbeeld de So-Up behandeling zorgt voor nog snellere resultaten. Heb jij de hele winter niet gesport, of ben je niet zo van het sporten? Kies er dan voor om naar je werk te fietsen of te lopen, zo zorg je ervoor dat je iedere dag genoeg beweging hebt en je na je werk gewoon op de bank kunt ploffen. Beweging is ontzettend belangrijk ook voor een mooie huid!

  • Pas je voeding aan op de zomer: in de winter waren de stamppotten heerlijk, maar nu is het weer tijd voor de overheerlijke salades, de wat luchtigere maaltijden. Het is vaak ook makkelijker tijdens de warmere dagen om te kiezen voor een salade dus houdt dit ook goed vol. Voedingsmiddelen zoals komkommer en tomaten zijn ook erg goed voor de huid omdat dit waterrijke producten zijn. Geweldig voor jouw huid!

  • Ontspanningmisschien vraag je jezelf af waarom ontspanning tussen dit rijtje staat. Maar stress is een welbekende oorzaak van overgewicht. Heb jij last van veel stress en kan je daarom maar niet afvallen, wat je ook probeert? Zorg ervoor dat je de oorzaak van het probleem weet te vinden zodat je hier iets aan kunt doen.

Stel bijvoorbeeld dat je heel erg gestresst bent op werk en je daarom geen puf en zin hebt om een gezonde maaltijd voor jezelf klaar te maken. Zorg er dan eerst voor dat je het probleem bij de bron aanpakt. Waarom ben je gestresst op werk? Wanneer je dit weet kan je er een oplossing voor gaan zoeken. Kan misschien iemand je helpen? Zodra je dat uit de weg hebt gewerkt en weer kunt ontspannen heb je ook de tijd om gezonde maaltijden te maken voor op werk!

Een laatste tip die misschien niet zorgt voor jouw perfecte lichaam, maar die dit zeker wel kan ondersteunen… Namelijk, stel het kopen van de zomerkleding nog even uit. Of koop een jurkje waar je zeker in de zomer in wilt passen. Stel jezelf een realistisch doel! Doelen die toch nooit haalbaar zijn zullen je alleen maar een slechter gevoel geven!

Als je geinteresseerd bent in de So-Up behandeling of advies wilt over jouw voeding, dan kan je contact met ons opnemen! Wij bij Huid2.0 helpen je graag op weg.

MAAK METEEN ONLINE EEN AFSPRAAK
Maak een afspraak
Vragen? Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

* Houdt u er rekening mee dat gereserveerde tijd, die niet 24 uur van te voren is geannuleerd, in rekening wordt gebracht?

The best thing for your skin is your smile.

Klaar voor de beste huid van uw leven? Bel: 0318-552324, of stuur een whatsappje via onderstaande button.

Whatsapp

Boek nu!