Loading...
Blog 2.0

7 redenen waarom een huidverzorgingsroutine SUPER belangrijk is!

7 redenen waarom een huidverzorgingsroutine SUPER belangrijk is!

Heb jij een huidverzorgingsroutine? Of val je elke nacht gerust in slaap met je make-up nog op je gezicht en maak je je geen zorgen over het vuil dat nog op je gezicht zit?

Misschien denk je niet veel na over een (jouw) huidverzorgingsroutine, maar dit zou je wel moeten doen! Je huid is een van de grootste organen van je lichaam en werkt elke dag keihard om jouw lichaam te beschermen tegen schadelijke elementen. Het is daarom onwijs belangrijk om voor je huid te zorgen en dus een huidverzorgingsroutine te ontwikkelen. Dit kan de huid helpen zijn werk beter en ook langer goed te doen. In andere woorden, langer een gezonde, stralende huid!

Ben je nog steeds niet geheel overtuigd? Lees dan hier 7 redenen waarom een huidverzorgingsroutine belangrijk is en zeker de moeite waard om tijd aan te besteden: 

Onze huid laat iedere dag schilfers los

Je denkt misschien dat je huid vandaag gezond is, maar wist je dat jouw huidcellen bijna elke minuut schilfers afstaan. Dit betekent dat jouw gezonde huid van vandaag morgen geheel is ‘afgevallen’. Maar waar blijven deze schilfers? Als je de huid een handje helpt kun je ervoor zorgen dat deze schilfers niet blijven zitten op het gezicht en zorgen voor een droge, doffe huid. Wanneer je niets doet zul je zeker naarmate je ouder wordt een steeds doffere huidskleur krijgen.

Alle huidtypen zijn verschillend

Misschien heeft jouw beste vriendin helemaal geen huidverzorgingsroutine en ziet haar huid er fantastisch uit. Dat is geweldig voor jouw vriendin, maar dat zegt nog helemaal niets over of jij een huidverzorgingsroutine nodig hebt. Alle huidtypen zijn anders, dit betekent dat de ene huid meer zorg nodig heeft dan de ander. Om deze reden is het belangrijk dat je je laat adviseren door een schoonheidsspecialiste. Zij kan jou vertellen wat het beste bij jouw huidtype past en waar jouw huid op dit moment naar snakt! Wil jij vrijblijvend advies van DE schoonheidsspecialiste in Veenendaal? Neem dan contact met ons op!

Een mooie huid is een levenslang proces

Als je over 30 jaar een mooie huid wilt, dan zul je vandaag keuzes moeten maken die gaan helpen voor later. Een mooie huid is een levenslang proces en het ontwikkelen van een dagelijkse routine zal je helpen voor op de lange termijn.

Preventie is eenvoudiger

Het is gemakkelijker om potentiële huidproblemen te voorkomen dan deze in de toekomst te proberen op te lossen. Iedere dag de tijd nemen om jouw huidverzorgingsroutine te doen zal beter zijn dan het behandelen van verwaarlozing op latere leeftijd.

Een huidverzorgingsroutine bespaart geld! 

Misschien geloof je dit niet wanneer je alle producten tegelijk aanschaft, maar wanneer je goed voor je huidconditie zorgt betekent dit dat je op latere leeftijd geen of minder huidproblemen krijgt die kostbaar zijn om te verbeteren. Als je acnelittekens, diepe rimpels, huidverkleuringen of andere huidproblemen kan tegengaan met de juiste huidverzorgingsroutine, dan zou je wel gek zijn als je dit niet doet. Toch?

Als je er goed uitziet, dan voel je je ook goed!

Een gezonde, stralende huid kan jouw zelfvertrouwen een boost geven. Je gezicht is jouw visitekaartje, dus waarom zou je dit niet als beste willen verzorgen? Een beetje mindful misschien maar wij geloven dat wanneer je een stralende huid hebt dit ook kan helpen in jouw dagelijkse leven!

Een huidverzorgingsroutine kan helpen bij andere gezonde routines

De eerste stap is gemaakt en dat zijn de juiste producten voor jouw huid. Maar wil jij dat jouw huid van binnenuit ook mooi wordt? Dan is het belangrijk dat je kiest voor andere gezonde routines. Denk aan een gezonde levensstijl, dus niet roken of veel drinken, gezond eten, genoeg water drinken en meer. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op, wij helpen jou hier graag mee! 

Ben je nu wel overtuigd waarom een huidverzorgingsroutine super belangrijk is. Er is geen betere tijd als NU om de juiste routine te ontwikkelen die goed voor jou werkt zodat jouw huid er jarenlang fantastisch zal blijven uitzien.

Bij onze schoonheidssalon in Veenendaal en omstreken helpen wij jou graag verder met het bereiken van jouw perfecte huidverzorgingsroutine. Maak vrijblijvend bij ons een afspraak om jou te laten adviseren welke producten het allerbeste bij jouw huidtype passen! 

Meer tips, acties en mooie foto’s vind je op onze sociale media: Facebook & Instagram

MAAK METEEN ONLINE EEN AFSPRAAK
Maak een afspraak
Vragen? Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

* Houdt u er rekening mee dat gereserveerde tijd, die niet 24 uur van te voren is geannuleerd, in rekening wordt gebracht?

The best thing for your skin is your smile.

Klaar voor de beste huid van uw leven? Bel: 0318-552324, of stuur een whatsappje via onderstaande button.

Whatsapp

Boek nu!