Loading...
Blog 2.0

Gym For Your Skin

Gym For Your Skin

Gym For Your Skin van ASAP is nieuw bij Huid2.0 in Veenendaal en dat vinden wij een partij gaaf! Als enthousiast bootcamper heb ik nu Gym for your skin. Niet alleen voor ons lichaam is het gezond om te bewegen en te sporten en je grenzen op te zoeken. Ook voor je huid is het goed om af en toe een intensieve treatment te ondergaan. 

Naarmate we ouder worden gaan een aantal processen in het lichaam en dus in de huid anders dan toen we 20 waren. We maken langzamer collageen en elastine aan, ook de kwaliteit is beduidend minder helaas. Bepaalde cellen krijgen minder voeding, waardoor ze verzwakt raken. Onder invloed van hormonen, zoals in de pubertijd, maar ook in de overgang zie je de huid veranderen. Je huid is op zijn mooist tussen de 20-30 jaar, en daarna ‘loopt’ de kwaliteit van je huid van nature terug. Ook invloeden zoals stress, zon, medicatie, roken hebben invloed op je huid.

Hoe behoud ik dan de kwaliteit van mijn huid?

Geen paniek, we kunnen veel doen om de kwaliteit die we willen behouden vast te houden of zelfs weer (deels) terug te halen. Hoe dan? 

Natuurlijk is gezonde voeding het eerste wat we zelf kunnen doen, geen zakjes en pakjes, suiker en conserveringsmiddelen, verder kun je met de juiste thuisverzorging dagelijks je huid goed voeden en met treatments bij Huid2.0 een extra boost geven (alsof je je huid uit eten stuurt!).

Sinds 1 juni heeft huidinstituut Huid2.0, als een van de eerste in Nederland, er een nieuw merk bij dat hier heel mooi op inspeelt, makkelijk is in gebruik en mooie en goede resultaten levert. Wie wil dat nou niet?

NIEUW ASAP, DE GYM FOR YOUR SKIN!

De kracht van dit merk ASAP ( dat staat voor Australian Skin Active Products) is dat ze veel werken met hooggeconcentreerde en goed gestabiliseerde Vitamine A (in de vorm van retionl), Vitamine B (booming opkomend ingrediënt door zijn mooie en veelzijdige resultaten) en Vitamine C (een super antioxidant voor de huid, die de huid niet alleen verbetert maar ook beschermd).

Met deze ingrediënten smult je huid en wil graag voor je aan de slag. 

Hoe werkt ASAP en waarom is het anders dan mijn andere merken.

Door de hoge concentraties werkstoffen is dit product een cosmeseutical. Dat betekent dat het wetenschappelijk bewezen is en er veel studies gedaan zijn naar de resultaten. Hierin zit al een verschil met vele andere merken.

Uitgangspunt is dat via poriën en haarzakjes producten het makkelijkst en dieper in de huid worden opgenomen. Maar wat nou als deze verstopt zitten (mee-etertjes) of er een laagje dode huidcellen overheen ligt, dan wordt de opnamen wel heel lastig. ASAP werkt eraan om de structuur van de poriën zo optimaal mogelijk te maken en behouden (ook een haartje met een haarzakje gebruikt een porie als uitgang). Dus willen we de vitamines op plek van bestemming krijgen dan zullen we moeten zorgen dat de huid niet verstopt raakt met milde maar effectieve producten en soms hoge concentraties zuren.

Naast de vitamines bevat ASAP veel antioxidanten om de huid direct te herstellen en te voeden en te beschermen. Voor elke huid is er een geschikte behandeling. Voor een huid die veel roodheid bevat, pigment, acne of acne littekens, maar ook voor lijntjes en rimpeltjes of een doffe huid. Er is een compleet Gym voor de Skin programma waarbij resultaat gegarandeerd kan worden.

Zou je willen weten of ASAP iets voor jou is? Maak dan een afspraak voor en intake en kennismakingsbehandeling om dit waanzinnige merk te ervaren. Ik beloof je dat je niet voor niks komt. Klik op de link om makkelijk een afspraak in te plannen. Plan direct een afspraak!

Altijd op de hoogte blijven van onze laatste acties, nieuwtjes en weetjes. Volg ons dan via Instagram

MAAK METEEN ONLINE EEN AFSPRAAK
Maak een afspraak
Vragen? Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

* Houdt u er rekening mee dat gereserveerde tijd, die niet 24 uur van te voren is geannuleerd, in rekening wordt gebracht?

The best thing for your skin is your smile.

Klaar voor de beste huid van uw leven? Bel: 0318-552324, of stuur een whatsappje via onderstaande button.

Whatsapp

Boek nu!