Loading...
Blog 2.0

7 voordelen van een gezichtsbehandeling

7 voordelen van een gezichtsbehandeling

Een goede dagelijkse huidverzorgingsroutine is onmisbaar voor het behoud van een gezond ogende, frisse huid! Ondanks dat we erg trots op je zijn als je al een dagelijkse huidverzorgingsroutine onderhoud is het belangrijk om jouw huid eens in de zoveel tijd over te laten aan een professional! 

Om precies te zijn zou je één keer in de maand (max. 6 weken) een afspraak moeten boeken voor een gezichtsbehandeling. De keuze bij het maken van een gezichtsbehandeling kan soms onduidelijk zijn. Weet jij namelijk precies wat voor huidtype je hebt? Wanneer je dit niet weet kun je bij de meeste salons komen voor een ‘eerste behandeling’, dan gaat de specialiste samen met jou kijken naar de best passende gezichtsbehandeling voor jouw huidtype. 

Sommige behandelingen zijn vochtinbrengend, andere juiste verstevigend en herstellend, terwijl andere zich juist weer alleen richten op probleemgebieden of bepaalde huidaandoeningen. Ongeacht het type, alle gezichtsbehandelingen hebben enkele geweldige voordelen voor jouw huid. 

Diepe reiniging

De huid krijgt een betere, diepere reiniging dan die je thuis bij jezelf kunt geven. Een reinigende gezichtsbehandeling helpt jouw huid om bepaalde gifstoffen en vuil van het dagelijkse leven van het gezicht te verwijderen. Bacteriën op het gezicht zijn ook vaak de oorzaak van huidproblemen. Een goede reiniging voor de huid is bijvoorbeeld: microdermabrasie. Deze behandeling verwijderd dode huidcellen aan het huidoppervlak van de huid en ontstopt je poriën. Zo kunnen de producten die je dan op je huid smeert weer beter worden opgenomen en dus hebben ze een betere werking! Je huid ziet er gladder en zachter uit, zelfs je make-up zal beter zitten! 

Anti-aging

Een gezichtsbehandeling kan helpen in het verouderingsproces, beter gezegd het kan het helpen vertragen en diepere rimpels voorkomen. Je gezicht masseren met een anti-agingcrème verhoogt direct de bloedcirculatie en zuurstofstroom in de huid. Dit bevordert de collageenproductie en de elasticiteit van de huid. Dit leidt weer tot een vermindering van fijne lijntjes en rimpels! REMEMBER: het is nooit te vroeg om te beginnen.

Ontspanning

Het krijgen van een massage is de perfecte manier om te ontspannen, stress te verlichten en je geest in balans te brengen. Net als je lichaam hebben je gezichtsspieren ook eens in de zoveel tijd een massage nodig, bij de meeste gezichtsbehandelingen behoort dit standaard in de behandeling. De boost in de bloedsomloop die je krijgt, stimuleert de lymfevaten en ontgift de huid waardoor je stralend de salon uit zult lopen.

Huidverjonging

Het reinigen, scrubben, masseren, het masker en het aanbrengen van de huidverzorging tijdens de gezichtsbehandeling leidt tot huidverjonging of wel een frisse, vernieuwde huid. Vaak zien klanten de resultaten direct als ze in de spiegel kijken, ondanks dat zullen de mooiste resultaten pas worden behaald zodra er regelmaat komt in de bezoekjes bij de schoonheidsspecialiste. 

Een verbeterde huidverzorgingsroutine

Een goede schoonheidsspecialiste analyseert jouw huidconditie en helpt je de juiste behandeling te kiezen. Daarbij zal de specialist jou ook altijd advies geven over jouw huidverzorgingsroutine. Misschien gebruik je nu wel producten die helemaal niet passen bij de huid en juist zorgen voor acne?! Een specialist zal met jou doornemen wat het beste bij jou past en dus de behandeling het beste zal ondersteunen. Ook zal een specialist je waarschuwen wanneer er veranderingen in de huid ontstaan. Plekjes die je zelf niet goed kunt zien zullen door de loeplamp van de specialist direct in het oog vallen. Dus het is ook een stukje controle! 

Een verscheidenheid aan huidproblemen behandelen

Verschillende huidproblemen kunnen bij de schoonheidssalon behandeld worden. Het is helaas namelijk zo dat jouw huid in de loop van de tijden andere huidproblemen kan gaan ontwikkelen. Nu heb je bijvoorbeeld last van acne, maar dit kan later opeens omschakelen in bijvoorbeeld een hele gevoelige huid. Het is dus belangrijk dat een specialist verschillende huidproblemen kan behandelen.

Een momentje voor jezelf

Last but NOT least! Jezelf trakteren op een gezichtsbehandeling zal je humeur een boost geven en je even een stressvrij uurtje bieden. Een beetje tijd hebben om jezelf te verwennen in een rustige omgeving zal je goed doen! Dus neem eens per maand even een momentje voor jezelf! 

Schoonheidssalon Veenendaal

Ben jij op zoek naar een huidexpert, in Veenendaal en omgeving, die jou kan helpen met alle voordelen die een gezichtsbehandeling te bieden heeft? Maak vrijblijvend een afspraak via onze website of neem even contact met ons op! 

MAAK METEEN ONLINE EEN AFSPRAAK
Maak een afspraak
Vragen? Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

* Houdt u er rekening mee dat gereserveerde tijd, die niet 24 uur van te voren is geannuleerd, in rekening wordt gebracht?

The best thing for your skin is your smile.

Klaar voor de beste huid van uw leven? Bel: 0318-552324, of stuur een whatsappje via onderstaande button.

Whatsapp

Boek nu!