Loading...
Blog 2.0

De betekenis van anti–aging!

De betekenis van anti–aging!

Wat is anti-aging?

Met anti aging proberen we het verouderingsproces te vertragen. Veel vrouwen zijn continue op zoekende naar verzorgingsproducten en behandelingen om huidverjonging te stimuleren en tekenen van huidveroudering tegen te gaan.  Niemand wil (meer) rimpels als je 35 of 40 + bent of dat je last krijgt van pigmentvlekken.  Voor een gedeelte heb je huidveroudering zelf in de hand en met extra hulp kunnen we dit proces zeker vertragen.

Kan ik het verouderingsproces vertragen?

Je kan zeker vroegtijdige  huidveroudering zeker vertragen. Een aantal factoren hebben grote invloed op het verouderen van de huid. Denk hierbij aan roken, stress, voeding en luchtvervuiling, te veel aan zonlicht, te weinig nachtrust, veel alcohol. Ook blauw licht van je tablet, telefoon en beeldscherm hebben veel invloed op de huid, blijkt inmiddels uit onderzoek.

Roken vernauwd de haarvaten waardoor de huid slechter doorbloed raakt. Ook breken stoffen in sigaretten 3x meer vitamine C af. Vitamine C is nodig voor het aanmaken van collageen. Collageen zit niet alleen in onze huid, maar ook in onze weefsels in het lichaam. Als collageen dus in het lichaam ook 3x zo snel wordt afgebroken zul je ook eerder lichamelijke klachten krijgen. Nu je dit weet is het misschien een stok achter de deur??

Stress laat zich slecht beïnvloeden. Stress factoren liggen vaak buiten jezelf en heb je niet altijd in de hand. Wel de manier hoe je met deze stress omgaat heb je in de hand. Zoek voldoende ontspanning. Dat is voor iedereen anders. Ik ga graag het bos in om me te ontladen van stress, probeer op mijn voeding te letten en doe wat Yoga/mindful oefeningen die ik op internet opzoek of via een app die ik heb gedownload.

Ook wat je in je mond stop bepaal je zelf. Voeding met weinig vezels, veel suiker en weinig voedingsstoffen (vulling dus) putten je lichaam sneller uit. Je lichaam kan niet de kwaliteit  cellen, vezels en collageen maken dat nodig is voor een gezond lichaam en dus voor een mooie huid.

Door minder te drinken, beschermt in de zon te gaan en het blauwe licht te beperken (moet je echt zo vaak je social media bekijken??) kun je zelf bijdragen aan een betere kwaliteit van je huid en word je dus mooier ouder.

Net als bij de sportschool is Personal Training een goede manier om je spieren te trainen omdat er dan een opbouw en structuur in je programma zit, waardoor je een beter resultaat behaald. Dat geldt ook voor je behandelingen en producten.  Met 1x trainingen van je buikspieren heb je nog geen 6-pack. Met 1 behandeling heb je ook geen jonger ogende huid. Je zult bij mij dus net als bij de Personal Trainer ook een programma starten waarbij opbouw en structuur zit en ja ook dit moet je onderhouden net als de opgebouwde spiermassa. Ik ben de Personal Trainer voor je huid en help je graag met de juiste (combinatie van )verzorging, behandelingen, voeding en voorzie je graag van lifestyle tips.

Welke behandelingen voor anti aging zijn er dan?

Hieronder leg ik kort een paar mogelijkheden uit. Maar uiteraard staan er op mijn website veel meer mogelijkheden en een uitgebreidere omschrijving.  https://huid20.nl/anti-aging-veenendaal

De So-Up Reloaded geeft een verstrakking van de huid contouren. Volg deze behandeling in een kuur voor het beste resultaat.

Microneedling; door het maken van kanaaltjes in de huid komen werkstoffen op de juiste laag van de huid en wordt er van binnenuit gestimuleerd voor de aanmaak van collageen en elastine

Microdermabrasie; Een perfecte behandeling als je huid niet zo glad meer is. Door het opspuiten van kristallen wordt de huid gladder en egaler. Door het “afslijpen”van het aller bovenste huidlaagje komt de huid open te staan en kunnen werkstoffen dieper en beter naar binnen.

Retinol Powerpeel; Retinol is DE het voorstadium van vitamine A, dit is de beste anti-aging huid vitamine die er op dit moment is. Hoe mooi als je daar dan een behandeling mee ondergaat? 

Deese Led Therapie; Door de led lampjes in het masker wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Led Therapie is ontwikkeld om wondheling in de ruimte te stimuleren. Voor wondheling heb je collageen en elastine nodig. Exact de ingrediënten voor mooier ouder worden.

Dit is een greep uit de mogelijkheden die er zijn bij Huid 2.0 in Veenendaal. Klik op de link om te kijken welke mogelijkheden je nog meer hebt. Maak gelijk een afspraak voor een adviesgesprek, zodat we samen de beste versie van jezelf weer naar boven halen.

MAAK METEEN ONLINE EEN AFSPRAAK
Maak een afspraak
Vragen? Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

* Houdt u er rekening mee dat gereserveerde tijd, die niet 24 uur van te voren is geannuleerd, in rekening wordt gebracht?

The best thing for your skin is your smile.

Klaar voor de beste huid van uw leven? Bel: 0318-552324, of stuur een whatsappje via onderstaande button.

Whatsapp

Boek nu!