Loading...
next level skincare

Next level skincare van Huid2.0, hoogwaardige behandelingen voor de beste huid van uw leven

Behandelingen

Huid2.0 heeft doeltreffende behandelingen tegen b.v huidveroudering (anti-aging).

Voor elk huidtype is er een passende behandeling om de huid te verbeteren.

Alle producten zijn parabenen vrij en niet op dieren getest. Elk merk heeft zijn eigen filosofie en allen passen ze binnen Huid2.0.

So-Up Reloaded

Werking

Get Reloaded! Met de meest geavanceerde en innovatieve technieken. Creëer je hiermee de beste versie van jezelf. In een behandeling worden vijf technieken toegepast, waarmee de huid verstrakt en het silhouet verstevigd. Met deze techniek draait u de schade van de afgelopen jaren terug. Het is een compleet behandelconcept in 1 apparaat. Omdat de lichaamseigen systemen aan het werk worden gezet is het effect puur en langdurig. Voor eens strakker contour en verminderen van Cellulitus

Effect
    •    Een gelifte huid met aanzienlijk minder rimpels,
    •    Een strakkere gezichtscontour met meer volume
    •    Een vermeerdering van collageen en elastine voor een langdurig resultaat
    •    Een heldere teint en uitstraling, waardoor u fitter en frisser oogt.
Het So-Up Reloaded effect houdt lang aan omdat het lichaam zelf het werk doet. Echter gaat de natuurlijke veroudering wel door en is het aan te raden om na een kuur van 4-6 keer elke 8 weken een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Bindweefselmassage

Werking

Het menselijk lichaam bestaat voor een groot gedeelte uit bindweefsel. Tijdens deze behandeling wordt het bindweefsel van het gezicht, hals en decollate gemasseerd, verklevingen worden opgeheven, waardoor er een goede doorbloeding van de cellen plaats vind. Dit zorgt voor een frisse, stevige en jonger ogende huid.

Effect

Deze behandeling is voor vrijwel elk huidtype geschikt, ook voor de gevoelige, dunne en couperose huid. Bindweefselmassage wordt ingezet bij acne, littenkes, huidveroudering, verslapte huid en rimpelvorming. Het herstelt de conditie van de huid, doordat afvalstoffen los komen en worden afgevoerd. Een lichaamseigen systeem wordt in werking gezet, waardoor de huid er weer jonger en frisser en steviger uitziet. 

Verbetering met LED therapie

Werking van het masker

Het LED lichttherapie masker van Déesse werkt met drie verschillende golflengtes. De 495 LED-lampjes kunnen de P-acnes bacterie bestrijden met blauw licht. Het rode licht verhoogd het energieniveau in de cellen en stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en werkt daardoor anti aging. Deze LED-lichttherapie werkt snel zonder de huid te beschadigen of het lichaam te belasten. Het masker is geschikt voor ieder huidtype en elke leeftijd, en kan het hele jaar door gebruikt worden. Dit is een ideale behandeling voor de meest gevoelige huid.

Effect

Doordat het masker op diverse niveaus is in te stellen kiezen we in welke huidlaag er gewerkt wordt. Blauw licht werkt kalmerend op ontstekingen en roodheid. Ideaal voor rosasea, couperose en acné Roodd licht komt dieper in de huid en stimuleert collageen en elastine waardoor de huid zichtbaar strakker wordt en het totale huidbeeld verbetert. Een mooie anti aging behandeling, ook voor de gevoelige huid. Het masker is ook ideaal inzetbaar in combinatie met andere huidverbeterende behandelingen voor een optimaal resultaat.Ideale behandeling voor de meest gevoelige huid.

Retinol Powerpeeling

Werking

De Retinol vitamine a peeling is een echte powerbehandeling. De nieuwste methode van peelen waarbij het gaat om de samenstelling van de formule van de peeling.  Deze vorm van peelen laat geen velletjes, roodheid of irritatie achter, door de direct herstellende ingrediënten die zijn toegevoegd aan de peeling. De huid herstelt dus al tijdens de behandeling. Een mooie anti-aging peeling waarbij je ook de fijne lijntjes en rimpels ziet verminderen.

Effect

Deze nieuwe generatie peeling werkt mooi op fijne lijntjes en rimpeltjes, het maakt de huid steviger en zorgt voor een gladde, egale teint. De huid krijgt een frisse en jeugdige uitstraling. Pigmentvlekken worden lichter en vervagen. In kuurverband geeft deze behandeling een fantastisch restultaat. 

 

Microdermabrasie

Werking

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt.

Effect

Met deze microdermabrasie behandeling krijgt een doffe, grauwe huid een mooie oppepper. Er komt een glans op de huid en de huid voelt heerlijk zacht aan. Zelf kun je het effect van deze behandeling nooit bereiken met een peelig voor thuis.Fijne lijntjes en rimpeltjes worden zichtbaar verminderd.  De huid krijgt een egale en gladde structuur. Een ideale behandeling als je last hebt van acne littekentjes, rookt of een lekker opfrisser wilt.

Gepersonaliseerde behandelingen level 1, 2 en 3

Werking

De behandelingen van Dr. Murad worden op maat afgestemd op de huid. Het systematisch aanpakken van huidproblemen is door Dr. Murad zelf uitgevonden. Zijn producten kennen een nummer systeem, maar ook de intensiteit van de behandeling is gekoppeld aan een level. Alle behandelingen kennen een level 1,2,3, of je nu lijntjes en rimpeltjes wil verhelpen, last hebt van pigmentverstoringen, een doffe huid of acné onzuivere huid hebt.

Effect

Level 1 is het minst intensief, maar zeker wel effectief door de samenstelling van de juiste producten. Deze behandeling is vaak goed als onderhoudsbehandeling of als de huid nog niet veel gewend is.
Level 2 is een behandeling die de huid aan het werk zet. Ook hier is zorgvuldig nagedacht over de samenstelling van de producten.
Level 3 is voor wie een huid die een flinke boost nodig heeft om welke reden dan ook. Dit kan zijn omdat u heeft gerookt, stress heeft of de overgang die uw huid doet instorten.

Microneedling

Werking

Microneedling prikkelt de huidcellen en het bindweefsel. Dit zet het natuurlijke herstelproces van de huid ingang.  Door miniscuul kleine kanaaltjes te maken in de huid kunnen we werkstoffen dieper in de huid krijgen, maar ook op de plek van bestemming. Door de keuze van de naaldlengte (0.25 of 0.5 mm) komen we op de juiste diepte van de huid om de ampullen op de juiste plaats te brengen. Deze werkstoffen maakt de behandeling nog effectiver tegen huidveroudering, pigment of littekens.

Effect

Microneedling is een populaire anti-aging behandeling, maar wordt ook ingezet om de zichtbaarheid van acné littekens te verminderen, zonbeschadigen (pigment) te reduceren en de huidstructuur te verbeteren. Een microneedling kuur zou zomaar een oplossing kunnen zijn voor een frissere, gladdere en gezondere huid.

Detox behandeling

Werking

Deze Detox peeling is een peeling die de huid ontdoet van haar afvalstoffen, zodat de conditie verbeterd en daardoor beter kan functioneren. Dat is hard nodig in deze tijd van stress, beeldschermlicht en luchtvervuiling. Het mooie van deze behandeling is, dat ook een heel gevoelige huid heel goed reageerd op deze Detox peeling. Grove huidstructuur, grove poriën, dofheid, rokershuid en verminderde elasticiteit van de huid wordt aangepakt en dit zorgt voor een goed zichtbaar verjongingseffect!

Effect

De Detox peeling verbeterd de elasticiteit van de huid en verbeterd zichtbaar de conditie van de huid. Deze peeling brengt de volgende zichtbare effecten: Verbetering van de doffe huid, huidkleur, pigment stoornissen, en volume van de huid. Verbetering van onzuiverheden, grove poriën en de fijne lijntjes. Kan het gehele jaar ingezet worden en geeft geen schilfertjes, roodheid of irritatie. Een kuur geeft het beste resultaat en bestaat uit vijf weken, waarbij iedere week één behandeling plaatsvindt.Maak een afspraak voor een intake gesprek om te overleggen of deze behandeling voor u geschikt is.

The best thing for your skin is your smile.

Klaar voor de beste huid van uw leven? Bel: 0318-552324, of stuur een whatsappje via onderstaande button.

Whatsapp

Boek nu!