Loading...
next level skincare

Next level skincare van Huid2.0, hoogwaardige behandelingen voor de beste huid van uw leven

Behandelingen

Huid2.0 heeft doeltreffende behandelingen tegen b.v huidveroudering (anti-aging).

Voor elk huidtype is er een passende behandeling om de huid te verbeteren.

Alle producten zijn parabenen vrij en niet op dieren getest. Elk merk heeft zijn eigen filosofie en allen passen ze binnen Huid2.0.

So-Up Reloaded

Werking

Get Reloaded! Met de meest geavanceerde en innovatieve technieken. Creëer je hiermee de beste versie van jezelf. In een behandeling worden vijf technieken toegepast, waarmee de huid verstrakt en het silhouet verstevigd. Met deze techniek draait u de schade van de afgelopen jaren terug. Het is een compleet behandelconcept in 1 apparaat. Omdat de lichaamseigen systemen aan het werk worden gezet is het effect puur en langdurig. Voor eens strakker contour en verminderen van Cellulitus

Effect


    •    Een gelifte huid met aanzienlijk minder rimpels,
    •    Een strakkere gezichtscontour met meer volume
    •    Een vermeerdering van collageen en elastine voor een langdurig resultaat
    •    Een heldere teint en uitstraling, waardoor u fitter en frisser oogt.
Het So-Up Reloaded effect houdt lang aan omdat het lichaam zelf het werk doet. Echter gaat de natuurlijke veroudering wel door en is het aan te raden om na een kuur van 4-6 keer elke 8 weken een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Bindweefselmassage

Werking

Het menselijk lichaam bestaat voor een groot gedeelte uit bindweefsel. Tijdens deze behandeling wordt het bindweefsel van het gezicht, hals en decollate gemasseerd, verklevingen worden opgeheven, waardoor er een goede doorbloeding van de cellen plaats vind. Dit zorgt voor een frisse, stevige en jonger ogende huid.

Effect

Deze behandeling is voor vrijwel elk huidtype geschikt, ook voor de gevoelige, dunne en couperose huid. Bindweefselmassage wordt ingezet bij acne, littenkes, huidveroudering, verslapte huid en rimpelvorming. Het herstelt de conditie van de huid, waardoor deze er weer jonger en frisser uitziet. 

Deesse LED therapie

Werking van het masker

Het LED-masker van Déesse werkt met drie verschillende golflengtes. De 495 LED-lampjes stimuleren de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron. Deze LED-lichttherapie werkt snel zonder de huid te beschadigen of het lichaam te belasten. Het masker is geschikt voor ieder huidtype en elke leeftijd, en kan het hele jaar door gebruikt worden.

Effect

Rimpels worden verminderd, de huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbetert. Het masker is ook ideaal inzetbaar in combinatie met andere huidverbeterende behandelingen voor een optimaal resultaat.

Retinol Powerpeel

Werking

Murad Retinol peeling behandeling. De nieuwste methode van peelen waarbij het gaat om de samenstelling van de formule van de peeling. Het is een hele nieuwe vorm van peelen. Een mooie anti-aging peeling waarbij je ook de fijne lijntjes en rimpels ziet verminderen.

Effect

Pakt fijne lijntjes en rimpels aan, maakt de huid steviger, maakt de huidskleur egaler en geeft de huid een jeugdigere uitstraling

Microdermabrasie

Werking

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt.

Effect

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt.

Murad level 1, 2 en 3

Werking

De behandelingen van Dr. Murad worden op maat afgestemd op de huid. Het systematisch aanpakken van huidproblemen lijkt door Dr. Murad zelf te zijn uitgevonden. Zijn producten kennen een nummer systeem, maar ook de intensiteit van de behandeling is gekoppeld aan een level. Alle behandelingen kennen een level 1,2,3, of je nu lijntjes en rimpeltjes wil verhelpen, last hebt van pigmentverstoringen, een doffe huid of acneonzuivere huid hebt.

Effect

Level 1 is het minst intensief, maar zeker wel effectief door de samenstelling van de juiste producten. Deze behandeling is vaak goed als onderhoudsbehandeling of als de huid nog niet veel gewend is.
Level 2 is een behandeling die de huid aan het werk zet. Ook hier is zorgvuldig na gedacht over de samenstelling van de producten.
Level 3 is voor wie een huid die een flinke boost nodig heeft om welke reden dan ook. Dit kan zijn omdat u heeft gerookt, stress heeft of de overgang die uw huid doet instorten.

Microneedling

Werking

Microneedling prikkelt de huidcellen en het bindweefsel. Dit zet het natuurlijke herstelproces van de huid ingang.  Door miniscuul kleine kanaaltjes te maken in de huid kunnen we werkstoffen dieper in de huid krijgen, maar ook op de juiste plaats van bestemming. Deze werkstoffen maakt de behandeling nog effectiver tegen huidveroudering, pigment of littekens.

Effect

Microneedling is een populaire anti-aging behandeling, maar wordt ook ingezet om de zichtbaarheid van littekens te verminderen, zonbeschadigen te reduceren en de huidstructuur te verbeteren. Een microneedling kuur zou zomaar een oplossing kunnen zijn voor een frissere, gladdere en gezondere huid.

Tox peel

Werking

Tox peel Cell Fusion is in Nederland de nieuwe generatie fruitzuurpeeling, met een downaging effect. Het Tox peel behandeling programma heeft een botox en een Hydro lifting injectie effect zoals bij mesotherapie met een sterk regenererende werking. Grove huidstructuur, grove poriën, dofheid, rokershuid en verminderde elasticiteit van de huid wordt aangepakt en dit zorgt voor een verjongingseffect van 10 jaar!

Effect

De Tox Peel verbeterd de elasticiteit van de huid en geeft een down-aging effect. Deze peeling brengt de volgende zichtbare effecten: Verbetering van de doffe huid, huidkleur, pigment stoornissen, en volume van de huid. Verbetering van onzuiverheden, grove poriën en de fijne lijntjes. Kan het gehele jaar ingezet worden en heeft geen down time. De kuur bestaat uit vijf weken, waarbij iedere week één behandeling plaatsvindt.

The best thing for your skin is your smile.

Bel: 0318-552324, of maak meteen online een afspraak

Maak een afspraak