Loading...
next level skincare

Next level skincare van Huid2.0, hoogwaardige behandelingen voor de beste huid van uw leven

Behandelingen

Huid2.0 heeft doeltreffende behandelingen tegen b.v huidveroudering (anti-aging).

Voor elk huidtype is er een passende behandeling om de huid te verbeteren.

Alle producten zijn parabenen vrij en niet op dieren getest. Elk merk heeft zijn eigen filosofie en allen passen ze binnen Huid2.0.

Deesse LED therapie

Led therapie rimpels antiaging veenendaal

Werking van het masker

Het LED-masker van Déesse werkt met drie verschillende golflengtes. De 495 LED-lampjes stimuleren de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron. Deze LED-lichttherapie werkt snel zonder de huid te beschadigen of het lichaam te belasten. Het masker is geschikt voor ieder huidtype en elke leeftijd, en kan het hele jaar door gebruikt worden.

Effect

Rimpels worden verminderd, de huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbetert. Het masker is ook ideaal inzetbaar in combinatie met andere huidverbeterende behandelingen voor een optimaal resultaat.

Retinol Powerpeel

Murad retinol powerpeel veenendaal

Werking

Murad Retinol peeling behandeling. De nieuwste methode van peelen waarbij het gaat om de samenstelling van de formule van de peeling. Het is een hele nieuwe vorm van peelen. Een mooie anti-aging peeling waarbij je ook de fijne lijntjes en rimpels ziet verminderen.

Effect

Pakt fijne lijntjes en rimpels aan, maakt de huid steviger, maakt de huidskleur egaler en geeft de huid een jeugdigere uitstraling

Microdermabrasie

microdermabrasie veenendaal verjongen huid

Werking

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt.

Werking

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt.

Murad level 1, 2 en 3

murad huidverzorging veenendaal

Werking

De behandelingen van Dr. Murad worden op maat afgestemd op de huid. Het systematisch aanpakken van huidproblemen lijkt door Dr. Murad zelf te zijn uitgevonden. Zijn producten kennen een nummer systeem, maar ook de intensiteit van de behandeling is gekoppeld aan een level. Alle behandelingen kennen een level 1,2,3, of je nu lijntjes en rimpeltjes wil verhelpen, last hebt van pigmentverstoringen, een doffe huid of acneonzuivere huid hebt.

Effect

Level 1 is het minst intensief, maar zeker wel effectief door de samenstelling van de juiste producten. Deze behandeling is vaak goed als onderhoudsbehandeling of als de huid nog niet veel gewend is.

Level 2 is een behandeling die de huid aan het werk zet. Ook hier is zorgvuldig na gedacht over de samenstelling van de producten.

Level 3 is voor wie een huid die een flinke boost nodig heeft om welke reden dan ook. Dit kan zijn omdat u heeft gerookt, stress heeft of de overgang die uw huid doet instorten.

Microneedling

microneedling veenendaal

Werking

Micro needling maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar verwonden de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt.

Effect

Versteviging van de huid en minder grove poriën. Het bindweefsel diep in de huid wordt gestimuleerd zult u na enkele micro needling behandelingen merken dat uw huis steviger en gladder wordt. De huid vernieuwd zich en de celdeling krijgt een enorme boost. Oude, dode huidcellen schilferen in de weken na de micro needling behandeling versneld af en nieuwe, jonge huidcellen worden eerder aangemaakt.

Tox peel

skin fushion toxpeel veenendaal

Werking

Tox peel Cell Fusion is in Nederland de nieuwe generatie fruitzuurpeeling, met een downaging effect. Het Tox peel behandeling programma heeft een botox en een Hydro lifting injectie effect zoals bij mesotherapie met een sterk regenererende werking. Grove huidstructuur, grove poriën, dofheid, rokershuid en verminderde elasticiteit van de huid wordt aangepakt en dit zorgt voor een verjongingseffect van 10 jaar!

Effect

De Tox Peel verbeterd de elasticiteit van de huid en geeft een down-aging effect. Deze peeling brengt de volgende zichtbare effecten: Verbetering van de doffe huid, huidkleur, pigment stoornissen, en volume van de huid. Verbetering van onzuiverheden, grove poriën en de fijne lijntjes. Kan het gehele jaar ingezet worden en heeft geen down time. De kuur bestaat uit vijf weken, waarbij iedere week één behandeling plaatsvindt.

The best thing for your skin is your smile.

Bel: 0318-552324, of maak meteen online een afspraak

Maak een afspraak