Loading...
Mooier ouder worden

Anti aging behandelingen voor een jonger uitziende huid

Mooi ouder worden

Anti-aging behandelingen die huidveroudering vertragen en de huid mooier de toekomst in laten gaan

Mooier ouder worden wie wil dat niet?  We weten dat een huid van een 20 jarige als je de 40 bent gepasseerd niet haalbaar is. Maar het ouder worden zien we wel aan onze huid als de overgang van de zomer naar de herfst. Beide mooi in hun schoonheid, maar wat kunnen we soms terugverlangen naar de zomer. De huid wordt slapper, krijgt rimpels en ziet er vaak dof en futloos uit. Om huidveroudering te vertragen en de huid te verbeteren is een combinatie van goede huidverzorging en effectieve anti-aging behandelingen essentieel. De combinatie van de juiste (huid)vitamines A, B, C ondersteunen elkaar voor het beste resultaat. Realiseer je dat hoe langer je de start van dit programma uitstelt hoe langer het duurt voor je het juiste resultaat behaald. Vanaf je 25e gaan je huidkwaliteit namelijk al nemen.

In de loop der jaren is er veel meer bekend geworden op het gebied van de rol van de genen (DNA) bij huidveroudering.Huid2.0 houdt deze ontwikkeling nauw in de gaten en weet dat het belangrijk is de genen te beschermen tijdens intensive behandelingen. Hier wordt dan ook veel aandacht aan gegeven en ik werk met producten en behandelingen die deze ontwikkelingen omarmen.

Als gediplomeerd orthomoleculair huidspecialist weet ik als geen ander hoe voeding, lifestyle en huidverzorging bijdragen aan een gezonde en mooie, jonge uitziende huid. 

Tijdens het adviesgesprek krijg ik een goed beeld van conditie van uw huid en van uw wensen. Samen stellen we een behandelplan op dat bij je past. Zo wordt dus elk advies op maat gemaakt, met als uitgangspunt wat het beste is voor jou en je huid.

Afhankelijk van de wensen en de uitkomst van het adviesgesprek kies ik de behandelingen en stel een kuur samen, zodat we snel resultaat zien. Met het op maat gemaakte verzorgingsplan wordt dit thuis ondersteund.

Welke anti-aging behandelingen geschikt voor je is om mooie ouder te worden? Maak een afspraak bij Huid2.0 voor een adviesgesprek .Maak hier een afspraak om de beste versie van je zelf te bespreken

 

anti-aging behandelingen
Vragen? Meer weten?

Vul het contactformulier in of stuur een whatsapp, wij reageren zo snel mogelijk!

Whatsapp

* Houdt u er rekening mee dat gereserveerde tijd, die niet 24 uur van te voren is geannuleerd, in rekening wordt gebracht?

The best thing for your skin is your smile.

Klaar voor de beste huid van uw leven? Bel: 0318-552324, of stuur een whatsappje via onderstaande button.

Whatsapp

Boek nu!