Loading...
Anti-aging

Anti-aging behandelingen voor een jonger uitziende huid

Mooi ouder worden

Anti-aging behandelingen die huidveroudering vertragen en de huid verbeteren

Als we ouder worden gaan we dat zien aan de huid. De huid wordt slapper, krijgt rimpels en ziet er vaak dof en futloos uit. Om huidveroudering te vertragen en te verbeteren is een combinatie van goede huidverzorging en effectieve anti-aging behandelingen essentieel.

Om de oudere huid in optimale conditie, en dus mooi te houden bied ik verschillende behandelingen aan die allen op hun eigen manier effectief zijn om huidveroudering te vertragen en het krijgen van lijntjes, rimpels en huidverslapping zo lang mogelijk uit te stellen en zo nodig te verbeteren.

Als gediplomeerd orthomoleculair huidspecialist weet ik als geen ander hoe voeding, lifestyle en huidverzorging bijdragen aan eeen gezonde en mooie, jonger uitziende huid. Tijdens een intakegesprek krijg ik een goed beeld van conditie van uw huid. In overleg met u, stel ik een advies op dat bij u past. Zo wordt dus elk advies op maat gemaakt, met als uitgangspunt wat het beste is voor u en uw huid.

Afhankelijk van uw wensen en de uitkomst van het intakegesprek kies ik de behandelingen en stel een kuur samen, zodat u snel resultaat ziet. Uw verzorgingsplan wordt hierop aangepast ter ondersteuning thuis.

Wilt u weten welke anti-aging behandelingen geschikt zijn om mooie ouder te worden? Kijk dan bij onderstaande behandelingen en ontdek de anti-aging mogelijkheden die Huid2.0 u biedt om huidveroudering te behandelen.

anti-aging behandelingen
MAAK METEEN ONLINE EEN AFSPRAAK
Maak een afspraak
Vragen? Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

* Houdt u er rekening mee dat gereserveerde tijd, die niet 24 uur van te voren is geannuleerd, in rekening wordt gebracht?

The best thing for your skin is your smile.

Bel: 0318-552324, of maak meteen online een afspraak

Maak een afspraak