Loading...
acné

Last van Acné en puistjes? Er is iets aan te doen!

acné en littekentjes

Behandelingen voor acné en puistjes

Acne in de tiener jaren komt veel voor, gelukkig is er iets aan te doen en gaat het normaal gesproken weer over.  Maar wat als je er op je 20e last van krijgt van acné of je hebt op je 30e nog puistjes? Dat maakt onzeker.

Voor zowel tieners als volwassenen zijn er goede, effectieve behandelingen om acné en puistjes te verminderen en de huid te verbeteren. Een huid van een tiener is niet gelijk aan die van een 25 jarige, dus er zal ook een ander behandelplan worden opgesteld.

Voor acne  en puistjes geldt dat voeding veel kan verbeteren. De combinatie voeding, verzorging en treatments geven een goed resultaat. Ook oude littekentjes zijn goed te behandelen! Maak vrijblijvend een afspraak voor een intake gesprek zodat we de mogelijkheden voor jou kunnen bepalen.

In veel gevallen wordt een acné behandeling vergoed

Als u aanvullend verzekerd bent dan is de kans erg groot dat acnébehandelingen in het gelaat door uw zorgverzekeraar zal worden vergoed. Wilt u zeker weten of de acnébehandling vergoed wordt? Neem dan contact op met uw zorgverekeraar of bekijk uw polisvorrwaarden.

behandelingen tegen acne/littekentjes
MAAK METEEN ONLINE EEN AFSPRAAK
Maak een afspraak
Vragen? Meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

* Houdt u er rekening mee dat gereserveerde tijd, die niet 24 uur van te voren is geannuleerd, in rekening wordt gebracht?

The best thing for your skin is your smile.

Bel: 0318-552324, of maak meteen online een afspraak

Maak een afspraak